ΑΟΧ - Γιούχτας 2-1 (φιλικό)

Θετική εικόνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αποκόμισαν οι φίλοι του ΑΟΧ από το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Χανιώτικης ομάδας απέναντι στον Γιούχτα. Ο ΑΟ Χανιά επικράτησε με 2-1, αν και το σκορ ελάχιστη σημασία έχει σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο α’ μέρος. Στην επανάληψη με τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές έπεσε, όπως είναι λογικό, ο ρυθμός του αγώνα.

1-0 26’ Ιωαννίδης
2-0 32’ Πάγκαλος
2-1 34’ Καστελιανάκης

Στα αξιοσημείωτα η 1η εμφάνιση του υπό δοκιμή Δαλκίδη καθώς και το ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν την δυνατότητα να ισοφαρίσουν δέκα λεπτά πριν το φινάλε αλλά ο Παπαδόπουλος δεν επέτρεψε στον Βλάχο να σκοράρει από την βούλα του πέναλτι.

Α.Ο. Χανιά (Τ. Διακάκης): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης (60' Παπαδάκης), Καμπλιώνης (65' Λέντι), Μποχώνης (65' Στυλιανάκης), Ψυχουντάκης (50' Ζντράβγκοβιτς), Δαλκίδης (65' Τάντσης), Πυθαρούλης (46' Τζανάκης), Δουμάνης (65' Ψαράκης), Πάγκαλος (65' Κατάκης), Γωνιωτάκης (46' Μποτωνάκης), Ιωαννίδης (65' Γαλανάκης)

Γιούχτας (Μ. Πίτσος): Χαραλαμπάκης, Χαλκιαδάκης, Ιερωνυμάκης, Καστελιανάκης, Βλάχος, Μιχελακάκης, Γιαλιτάκης, Ανυφαντάκης, Καλεμάκης, Μαλιάκας, Γεννιτσαρίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι : Μαμουλάκης, Σουλτάτος, Σκούφος, Δημήτρης, Κέσκος, Κατσούλης.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Πασχάλης Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της "Νέας Τηλεόρασης" δηλώνοντας τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνίζομαι με ποδοσφαιριστές όπως ο Πάγκαλος και ο Γωνιωτάκης που έχουν πολλές παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες.

Επίσης είναι σημαντικό, πέραν αυτών των δύο, να έχω συμπαίκτη τον Δουμάνη που είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και βοηθάει και αυτός, το έργο μου.

Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου στο σκοράρισμα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πόσα γκολ θα βάλω, αλλά ότι θα κάνω το παν για να βοηθήσω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου