Τοποθετήθηκε το χόρτο στα Περιβόλια

Το τελευταίο ρολό του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο των Περιβολίων τοποθετήθηκε το απόγευμα της Κυριακής και πλέον ο χρόνος αρχίζει να μετρά ανάποδα μέχρι την 2η Σεπτεμβρίου που όπως ελπίζουν οι εργολάβοι της ανάπλασης θα είναι έτοιμη η νέα έδρα του Πλατανιά για την φετινή Superleague.

Την Δευτέρα θα αρχίσουν οι εργασίες για τη νέα κερκίδα ενώ στο τελευταίο στάδιο κατασκευής του βρίσκεται και το σκέπαστρο που αναμένεται να τοποθετηθεί μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Παράλληλα,όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες στα τελειώματα τους βρίσκονται και οι νέες τουαλέτες του γηπέδου.

Σειρά έχουν τα δημοσιογραφικά booth που θα τοποθετηθούν με έξοδα της ΠΑΕ καθώς δεν υπάρχει σχετικός κωδικός (δηλαδή χρήματα...) του Δήμου Χανίων.

Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα φτάνουν από την Ιταλία τα νέα γκολπόστ ενώ το μόνο που φαίνεται ότι θα καθυστερήσει περισσότερο από τα υπόλοιπα θα είναι ο φωτισμός που δεν αναμένεται να είναι στη θέση του (στους πυλώνες αλλά και στο νέο σκέπαστρο) πριν τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Για αυτό το λόγο η ΠΑΕ Πλατανιάς έχει έστω και άτυπα ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή - κάτι που η Superleague φαίνεται να αποδέχεται - ο αγώνας της με τον Πανθρακικό να διεξαχθεί μεσημεριανή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου