Ολυμπιακοί: Καλή παρουσία από την Μπελιμπασάκη

Σπουδαία κούρσα πραγματοποίησε η Μαρία Μπελιμπασάκη στον προκριματικό των 200 μ. των Ολυμπιακών Αγώνων. Η 21χρονη αθλήτρια έτρεξε στην 3η σειρά όπου και τερμάτισε τέταρτη με 23.36 πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ που είναι 23.36.

Μάλιστα η Μπελιμπασάκη, η οποία έτρεχε δίπλα στην Καρμελίτα Τζέτερ, ήταν αρκετά δυνατή στα τελευταία μέτρα και έτσι κατάφερε να ανέβει στην 4η θέση.

«Όταν μπαίνεις σε έναν αγώνα αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να κυνηγήσεις μέχρι το τέλος. Το καλό είναι ότι δεν έσφιξα και δεν έκανα τεχνικά λάθη.

Είναι ωραίο να τρέχεις με σπουδαίες αθλήτριες έστω κι αν η Τζέτερ βρέθηκε δίπλα μου πριν από τα πρώτα δέκα μέτρα. Κρατάω όλες τις καλές στιγμές και σκέφτομαι το μέλλον. Το χρόνου έχω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων», είπε η Μπελιμπασάκη.

Την πρόκριση της στον ημιτελικό εξασφάλισε η Κύπρια πρωταθλήτρια Ελένη Αρτυματά, που αν και ήταν έκτη στην σειρά της με 23.09 κατάφερε να συνεχίσει. «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, στον ημιτελικό θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Οι συνθήκες είναι καλές, θα ήταν καλύτερα αν η θερμοκρασία ήταν υψηλότερη», είπε η Κύπρια. Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Σάνια Ρίτσαρντς – Ρος με 22.48.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου