Τα νέα των ομάδων του Αποκόρωνα

Όταν άλλες ομάδες παρακαλούν τον κόσμο να ασχοληθεί λίγο μαζί τους. Όταν άλλες ομάδες κάνουν εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση και δεν μαζεύουν ούτε τους συγγενής των παικτών. Όταν σύλλογοι απαξιώνουν τις ομάδες των χωριών τους. Τότε υπάρχει το λαμπρό παράδειγμα του Σαμψών.

Χθες η ομάδα του Στύλου έκανε την χοροεσπερίδα, της για την οικονομική της ενίσχυση. Σύσσωμος όλος ο Στύλος, όλοι οι σύλλογοι και όλοι οι τοπικοί φορείς έδωσαν το παρών και φώναξαν: είμαστε όλοι Σαμψών.

Η βραδιά ήταν υπέροχη το συμβούλιο της ομάδας τίμησε αρκετούς παλαίμαχους και όχι μόνο. Σε όλους εμάς έδειξαν ότι σημασία δεν έχει που παίζει η ομάδα στο Γ’ τοπικό, αλλά ότι το διασκεδάζουν.


Εκπληκτικό το κατόρθωμα της Κορωνίδας
Εκπληκτικό είναι το κατόρθωμα της ομάδας του Βάμου φέτος. Η Κορωνίδα έχει στο ρόστερ της 25 παίκτες. Από αυτούς οι 20 είναι Αποκορωνιώτες. Το πιο φοβερό από όλα είναι ότι από αυτούς τους 20 οι 14 είναι παίκτες από τις ακαδημίες της ομάδας. Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Γρηγοράκης έκανε δηλώσεις αποκλειστικά στο ApokoronasLife.gr για το μέλλον και τους στόχους της ομάδας:


Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ακρίτας
Ξεκίνησε την προετοιμασία του για την φετινή περίοδο η ομάδα του Ακρίτα. Στην ομιλία του προς του παίκτες, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αγγελάκης τόνισε:

«Η ομάδα κάνει φέτος μια καινούργια αρχή. Στόχος του Ακρίτα είναι πλέον να στηριχθεί όσο είναι εφικτό σε Αποκορωνιώτες παίκτες ώστε να καταφέρουν να αναδειχθούν. Η πορεία που κάναμε πέρυσι ήταν αρκετά καλή και στόχος μας είναι να κάνουμε ανάλογη και φέτος, εάν και εφόσον αγωνιστούμε στην Α΄κατηγόρια.

Είμαστε λίγο στον αέρα για τι δεν γνωρίζω αν φέτος θα είμαστε στο περιφερειακό ή στο τοπικό. Είμαστε ερασιτέχνες αλλά θέλω να έχουμε επαγγελματική νοοτροπία, φέτος δε θα δεχθώ κανένα κρούσμα απειθαρχίας και σε αυτό με βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα. Θα πάρουμε μέρος και φέτος στο κύπελλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου