Διακρίσεις του Α.Σ. Νέας Κυδωνίας στο Regional Ηρακλείου

Άριστο απολογισμό είχαν οι ομάδες του Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας που συμμετείχαν στο Regional τουρνουά που διεξάχθηκε στο Ηράκλειο στις 2 και 3 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα στην κατηγορία αγοριών κάτω των 17 ετών, οι Σπανουδάκης Γιώργος / Μιχελάκης Γιώργος ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, επικρατώντας των συναθλητών τους Χατζηδη- μητρίου και Σφυρή. Στην ίδια κατηγορία οι Βακαλόπουλος / Σαμπρής κατέλαβαν την 5η θέση.

Σπανουδάκης και Μιχελάκης συμμετείχαν και στην "μεγάλη" κατηγορία κάτω των 20 ετών όπου μετά από μια συναρπαστική πορεία, έφτασαν στον τελικό όπου αντιμετώπισαν τους Καρύδα / Περπινάκη από το Ηράκλειο γνωρίζοντας σύσκολα την ήττα με 2-1 σετ. Στην ίδια κατηγορία Βουρλάκης και Ροδολάκης κατέλαβαν την 3η θέση.

Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 20 ετών, Βακαλοπούλου Μυρσίνη και Κορακοβούνη Όλγα κατέλαβαν την 3η θέση ενώ η πρωτιά πήγες στις αδελφές Χατζάκη από το Ηράκλειο.

Τέλος το δίδυμο Βακαλοπούλου Μυρσίνη (Χανιά) και Γεωργοπούλου Αθηνά (Ηράκλειο) κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 17 ετών.

Τα τουρνουά Regional θα συνεχιστούν στα Χανιά την Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου