Τα τελευταία νέα του Πλατανιά (08/07/2012)

* Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πρέπει να θεωρείται παίκτης του Πλατανιά. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος συμφώνησε με την διοίκηση του Χανιώτικου συλλόγου για συμβόλαιο ενός έτους και στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται στα Χανιά (βρίσκεται στο Βελιγράδι για τις διακοπές του) για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

* Παρελθόν από τον Πλατανιά και τυπικά ο Δημήτρης Ραπτάκης. Αυτό που γράφαμε (πως δεν υπολογίζεται) επιβεβαιώθηκε και ο 24χρονος στόπερ ειδοποιήθηκε πως το συμβόλαιό του (έληξε στις 30/06) δεν θα ανανεωθεί. Το πιθανότερο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

*Αύριο αναμένεται στα Χανιά ο Γιώργος Γιακουμάκης για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Όπως γράφαμε και χθες Πλατανιάς και ΠΟΑ συμφώνησαν για τον 19χρονο ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος προορίζεται για την 1η ομάδα.

* Ο Πλατανιάς κινείται για να στελεχώσει και τις αντίστοιχες ομάδες (U20, U17), οι οποίες θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της super league. Ήδη έχει αποκτηθεί ο Μάνος Μπαριτάκης από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ σήμερα αναμένεται η απάντηση του Γιάννη Χρυσοφάκη και της ομάδος του, Ο.Φ. Ιεράπετρας, στην πρόταση που έχει γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου