Ανακοίνωση για δήλωση συμμετοχής στη Παγκρήτια συνάντηση Vespa

«Λόγω των εκπτώσεων στα καταστήματα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα του Διημέρου, και λόγω των "δώρων" που παρέχονται από το Vespa Club Χανίων (κεράσματα, κολατσιά, Vespoτσαντακια με t-shirt-καπέλα κτλ) θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γνωρίζουμε έως 27 Ιουνίου το αργότερο (για τους Χανιώτες) και εως 20 Ιουνίου για τους Εκτός Χανίων (νωρίτερα, λόγω κρατήσεων εισιτηρίων ΑΝΕΚ και του Ξενοδοχείου) τις Συμμετοχές. Γνωρίζουμε ότι γινόμαστε λίγο φορτικοί, αλλά μια τέτοια διοργάνωση απαιτεί άψογη προετοιμασία για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Κανείς δεν θέλει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, που έχουμε το Ραντεβού στο Μικρό Αρσενάλι ή τη Κυριακή το πρωί στο Εverest, να περιμένει στην ουρά να παραλάβει το Vespοτσαντάκι του και τα Νο Συμμετοχής του, και να είναι μπροστά του 50 συμμετέχοντες που δεν έχουν κάνει καν τον κόπο να πάρουν ένα τηλέφωνο και να δηλώσουν από πριν...

Η ανταπόκριση από όλη την Ελλάδα είναι τεράστια, και υπολογίζεται τριψήφιος ο αριθμός συμμετοχών! Για φανταστείτε οι 50 από αυτούς να πρέπει να δηλώσουν εκείνο το πρωί συμμετοχή! Θα μας βρει το 2013... (εκτός και αν έχουμε τον Τσακ Νόρις στην Γραμματεία!!!)

Εναλλακτικοί Τρόποι Δήλωσης Συμμετοχής:

Όποιος λοιπόν δεν τα καταφέρνει να συμπληρώσει την δήλωση ηλεκτρονικά, ας τηλεφωνήσει στο 6945970386 μετά τις 5 το απόγευμα, καθημερινά, για να συμπληρώνουμε τη Δήλωση τηλεφωνικά ή ας απευθυνθεί στα καταστήματα (στα Χανιά) που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή :

- EVEREST (Πλατεία 1866 Χανιά) όλο το 24ωρο
- ΒUSINESS Print & Store, Βολουδάκηδων 7 Χανιά (έναντι Εφορίας) πρωινές ώρες
- Καφέ Ζαχαρένια, Νεροκούρου 32 Καλυκάς, δίπλα στο Μηχανολογικό, πρωινές ώρες και κάθε Τετάρτη μετά τις 8μ.μ. που βεσποσυναντιόμαστε
- Βιοτεχνία Ενδυμάτων Giogio, ΒΙΟ.ΠΑ Χανίων πρωινές ώρες
- La Prima Pizza-Restaurant, έναντι Αστυνομικού Μεγάρου, από τις 11 εως τις 2 το βράδυ

Αν σας δυσκολεύουν όλα τα παραπάνω, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6945970386 μετά τις 5 το απόγευμα καθημερινά για να συμπληρώνουμε τη Δήλωση τηλεφωνικά ή να στείλετε sms και το Ονοματεπώνυμό σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου