"FAISTOS CUP 2012" (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)

Πέφτει το Σαββατοκύριακο η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου στη ξιφασκία. Οι τελευταίες διοργανώσεις της σεζόν θα διεξαχθούν σε Κρήτη και Φλώρινα κι αφορούν στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες στο πνεύμα του νέου αναπτυξιακού σχεδιασμού της Ε.Ο.Ξ. Στην Κρήτη, η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς διοργανώνει την προσεχή Κυριακή (24/06) το "FAISTOS CUP" στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών (Ηράκλειο).

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί για 3η χρονιά αλλά αυτή τη φορά πραγματοποιείται με την επωνυμία του νέου διευρυμένου Δήμου Φαιστού, ο οποίος είναι αρωγός και συνδιοργανωτής. Οι αγώνες αφορούν στο ξίφος ασκήσεως (για τις κατηγορίες 8-10 χρόνων & κάτω των 17) και το ξίφος μονομαχίας (κάτω των 20 ετών).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
"FAISTOS CUP 2012"

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς διοργανώνει στις Μοίρες δήμου Φαιστού Ηρακλείου Κρήτης ατομικούς αγώνες ξιφασκίας με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.

1. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

α) Τόπος διεξαγωγής των αγώνων “FAISTOS CUP” ορίζεται το κλειστό γυμναστήριο Μοιρών Δήμου Φαιστού Κρήτης.
β) Χρόνος διεξαγωγής των αγώνων ορίστηκε η Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.

2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
Οι αγώνες αφορούν τις παρακάτω κατηγορίες:

1.Ξίφος Ασκήσεως Παμπαίδων (8-10 χρ)
2.Ξίφος Ασκήσεως Παγκορασίδων (8-10 χρ)
3. Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων (11-17)
4.Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων (11-17)
5. Ξίφος Μονομαχίας Νέων Ανδρών (10-20)
6. Ξίφος Μονομαχίας Νέων Γυναικών (10-20)

3. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α) Κάθε αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε ένα και μόνο όπλο.

β) Όλοι οι συμμετέχοντες στου αγώνες αθλητές πρέπει να βρίσκονται στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων 30 λεπτά τουλάχιστον πριν την έναρξή τους και να προσκομίσουν στην Τεχνική Διεύθυνση των αγώνων το ατομικό αθλητικό δελτίο τους με πρόσφατη θεώρηση γιατρού.

γ) Οι αθλητές / αθλήτριες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη . Σε περίπτωση ατυχήματος οι διοργανωτές των αγώνων δε φέρουν καμία ευθύνη. Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς έχει εξασφαλίσει την ιατρική κάλυψη των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

4. ΥΛΙΚΟ – ΣΤΟΛΗ
Οι αθλητές πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με όλα τα ατομικά τους είδη σύμφωνα με το Διεθνή Κανονισμό και με επιστήθιο (800Ν) που είναι υποχρεωτικό. Απαγορεύεται η χρήση φόρμας αντί της ειδικής στολής ξιφασκίας. Σε περίπτωση που κάποιος δε συμμορφώνεται με τον κανονισμό σχετικά με την ένδυση, θα αποκλείεται από τους αγώνες.

5. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα εφαρμόζεται ο επίσημος Διεθνής Κανονισμός της F.I.E, οι κανονισμοί προκήρυξης αγώνων της Ε.Ο.Ξ. και η παρούσα προκήρυξη στους οποίους πρέπει να συμμορφώνονται αθλητές και παράγοντες των σωματείων. Η παραμονή στον αγωνιστικό χώρο επιτρέπεται μόνο στους αθλητές, τους προπονητές τους, την διαιτησία και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η δήλωση συμμετοχής κάθε σωματείου μπορεί να γίνει με FAX στο 2892023426 ή με e-mail στο alm@xifaskia.com το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 ώρα 15:00.

7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

09:30 Ξίφος Μονομαχίας Νέων Ανδρών (10-20) Ξίφος Ασκήσεως Παγκορασίδων (8-10 χρ)
12:00 Ξίφος Μονομαχίας Νέων Γυναικών (10-20) Ξίφος Ασκήσεως παμπαίδων (8-10 χρ)
14:00 Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων (11-17) Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων (11-17)

(Το πρόγραμμα των αγώνων ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις συμμετοχές. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ειδοποιηθούν έγκαιρα τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου