ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ: "Επιστημονική η διαιτησία του Γκράνα"

Ο προπονητής της ομάδας νέων του Πλατανιά, Νίκος Πασβάντης, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για την προσπάθεια του Πλατανιά στα play off, τι αλλάζει στα δεδομένα μετά την χθεσινή ήττα της Χανιώτικης ομάδας από την Καλλιθέα, αλλά και για την ομάδα νέων του Πλατανιά:

«Οπωσδήποτε μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα που πήραμε στην Πάτρα και στη Μυτιλήνη το χθεσινό (21/6) ματς ήταν καθοριστικό γιατί με μια επιτυχία θα κρατούσαμε την άνοδο στα χέρια μας. Όταν δέχεσαι ένα γκολ στο 95΄ σίγουρα απογοητεύεσαι.

Έχουμε όμως τρία παιχνίδια ακόμη μπροστά μας που μπορούν να μας φέρουν ξανά σε θέση οδηγού. Οι συνθήκες ήταν απάνθρωπες. Δεν μπορείς να παίζεις με 35 βαθμούς θερμοκρασία με συνεχόμενα ματς και μετά από ένα πρωτάθλημα 11 αγωνιστικών. Ήταν και για τις δύο ομάδες ένας ανασταλτικός παράγοντας και για τις δύο ομάδας η ζέστη.

Επίσης την τύχη ενός αγώνα δεν την κρίνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές. Ένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο θα καταλάβει πολλά πράγματα. Ήταν επιστημονική η διαιτησία του Γκράνα. Το καλό είναι και οι τέσσερις ομάδες είναι μέσα στο παιχνίδι.

Γιατί με μια νίκη επί της Καλλιθέας και μια ισοπαλία στο ματς Πλατανιάς – Παναχαϊκή η Καλλονή μπαίνει ξανά στο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν κερδίσουμε όμως την Παναχαϊκή μπαίνουμε και πάλι στο παιχνίδι της ανόδου. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι.»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

«Δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε. Το δυναμικό της ομάδας αποτελούνταν από παιδιά με προσωπικότητα και δυναμισμό. Δεν ήταν και το καλύτερο πρωτάθλημα από θέμα ποιότητας. Φέτος ανεξάρτητα το που θα παίζει ο Πλατανιάς πιστεύω ότι η αρμόδια ομοσπονδία πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στις υποδομές αφού από εκεί μπορούν να αντλήσουν παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ τους.

Πρέπει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι για να επιλέξουμε κάποια παιδιά. Έχουμε προσεγγίσει και άλλα παιδιά από την Κρήτη γιατί αυτός είναι ο στόχος μας γιατί είναι πιο εύκολο να έρθουν στα Χανιά, και σταδιακά θα προσεγγίσουμε κάποια παιδιά από την υπόλοιπη Ελλάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου