Η Κρήτη ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

► ΣΤΕΛΑ ΛΕΔΑΚΗ - ΦΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗ - Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ 2012

► ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ - ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ 2012

Με μεγάλες επιτυχίες για το στίβο της Κρήτης ολοκληρώθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών - Γυναικών (15-16/06)

Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ του ΣΗΤΕΙΑΚΟΥ Α.Ο. με προπονητή από την αρχή της αθλητικής της καριέρας μέχρι και σήμερα τον Μιχάλη Γωνιωτάκη και η ΣΤΕΛΑ ΛΕΔΑΚΗ του Γ.Σ. ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ με πρώτο προπονητή το Γιώργο Σταμπολάκη και σημερινό το Φώτη Στεφανή, επιβεβαίωσαν το μήνυμα που υπάρχει στο σάιτ της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης εδώ και τέσσερα χρόνια «με το βλέμμα στο μέλλον και το Λονδίνο για το 2012», αποδεικνύοντας ότι οι επιτυχίες σε καμιά περίπτωση δεν είναι τυχαίες αλλά επιτυγχάνονται μέσα από τον αθλητικό προγραμματισμό και την σκληρή προπόνηση.

Η ΣΤΕΛΑ ΛΕΔΑΚΗ στο Επί Κοντώ, πέτυχε τα όρια συμμετοχής για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι. Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ήταν από τα μεγάλα ονόματα των αγώνων, αφού πέτυχε δύο πρώτες νίκες στα 100 και 200μ. Πέτυχε τα όρια συμμετοχής για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι και επιπλέον Πανελλήνια επίδοση Νέων στα 200μ.

Επίσης τα όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς αγώνες πέτυχαν, για μια ακόμα φορά, ο Κώστας Δουβαλίδης Ε.Α.Ρ. στα 110 Εμπόδια και ο Στέφανος Τσάκωνας Ε.Α.Ρ. στα 200 μ. Ενώ το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει πετύχει και ο Ανδρέας Δημτράκης του Α.Ο. Λασιθίου στα 800μ, από τα Παπαφλέσσεια και το επιβεβαίωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάνοντας ντάμπλ στις επιτυχίες κερδίζοντας 800μ και 1500μ.

Δεν ήταν όμως μόνο η Μαρία Μπελιμπασάκη και η Στέλα Λεδάκη που θριάμβευσαν στο ανώτερο εθνικό μας πρωτάθλημα. Συνολικά οι αθλητές και τα σωματεία της Κρήτης κέρδισαν είκοσι έξι(!!!) μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου