Με Χανιώτικη συμμετοχή το κύπελλο Ποδηλασίας της Γαλλίας

Με έναν συναρπαστικό, πολύ γρήγορο και εξαιρετικά δύσκολο αγώνα 135,5 χλμ έπεσε η αυλαία του τρίτου αγώνα για το Κύπελλο Γαλλίας «Boucles Talmondaises». Έλαβαν μέρος 118 αθλητές από 17 ομάδες στην περιοχή Vendée την Κυριακή 17 Ιουνίου με τον Παναγιώτη Χατζάκη να τερματίζει στην 14η θέση.

Ο Χατζάκης ήταν για μια ακόμη φορά ο καλύτερος αθλητής της ομάδας του EC Mayennaise, η οποία κέρδισε στην τρίτη θέση στον συγκεκριμένο αγώνα αφού είχε άλλους δύο αθλητές μέσα στους πρώτους τριάντα που βαθμολογούνται. Επόμενος αγώνας για τον Χανιώτη ποδηλάτη επί Γαλλικού εδάφους είναι στις 2 Σεπτεμβρίου ο τελικός του κυπέλλου Γαλλίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Χατζάκης άρχισε την καριέρα του στον ΑΟ Κύδων. Την σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε με υποσχετική στον Τάλω και μετά την είσοδο του σε ΑΕΙ των Αθηνών, πήρε μεταγραφή - επίσης με υποσχετική - στον Κρόνο Νίκαιας, ενώ έκανε και δελτίο στην ελληνική επαγγελματική ομάδα SP Tableware. Ο 20χρονος (έχει γεννηθεί στις 23 Μαρτίου 1992) πρωταθλητής πήγε στην Γαλλία τον Φεβρουάριο, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες στην Ελλάδα με τον Κρόνο Νίκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου