ΑΟΧ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Πετράκη

Μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες - Τετάρτη (20/06) το βράδυ η συνάντηση της επιτροπής στήριξης του Α.Ο. Χανιά με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Στη συνάντηση αυτή έγινε ο απολο- γισμός της φετινής περιόδου και συζητήθηκε με τον πολύπειρο τεχνικό το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αυτό που φάνηκε είναι ότι υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές να συνεχιστεί η κοινή πορεία τους, αφού από τη μία η χανιώτικη ομάδα είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά του κ. Πετράκη και των συνεργατών του, ενώ και ο ίδιος ο Ρεθυμνιώτης προπονητής επιθυμεί να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε φέτος με τη δημιουργία μιας αρκετά νεανικής ομάδας που στηρίχθηκε κατά βάση σε ταλα- ντούχους ποδοσφαιριστές από τα Χανιά και γενικότερα την Κρήτη.

Πέρα από τον αγωνιστικό απολογισμό έγινε αποτίμηση της σεζόν και σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, από όπου προέκυψε ότι φέτος δαπανήθηκε ένα υπέρογκο ποσό για να "βγει" η χρονιά, αφού η επιτροπή στήριξης μαζί με τη διοίκηση της ΠΑΕ είχαν να καλύψουν και ένα μεγάλο ποσό για περσινά χρέη της ομάδας.

Το ζήτημα είναι η επόμενη μέρα στον Α.Ο. Χανιά και το αν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά και από τους φορείς για τη στήριξη της ομάδας, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που έχει. Από τη συνάντηση, που ξεκίνησε στις 20.30 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 02.30 (!), προέκυψε ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα Γενική Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου