ΜΑΡΚΑΚΗΣ: "Έχει τις προϋποθέσεις να ανέβει ο Πλατανιάς"

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή "Αθλητικό Μεσημέρι" με τον Μανώλη Θέμελη παραχώρησε ο Γιάννης Μαρκάκης. Ο προπονητής του Μινω- ταύρου μίλησε για τον Πλατανιά, την ομάδα του, την πρωταθλήτρια του πε- ριφερειακού Επισκοπή αλλά και για προσωπικά θέματα:

Για την προσπάθεια ανόδου που κάνει ο Πλατανιάς

«Δεν αιφνιδιάστηκα από το διπλό του στην Πάτρα. Η ομάδα δουλεύει σωστά και δείχνει στα επίσημα ματς της το καλό της πρόσωπο. Έχει ακόμα πέντε δύσκολα ματς και παλεύει σκληρά για την άνοδο.

Ακόμα δεν έχει κερδίσει τίποτα αφού η πρωτιά είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αν τα καταφέρει και στην Μυτιλήνη τότε στα τρία σερί εντός έδρας ματς που έχει θα κριθούν τα πάντα. Χρειάζεται να κάνει μία καλή διαχείριση βαθμών. Έχει κερδίσει στον ψυχολογικό τομέα.»

Για το που οφείλεται η εντυπωσιακή φετινή πορεία του Πλατανιά

«Η ομάδα έχει καλή διοίκηση. Η οργάνωσή του είναι καλή και έχει τις προϋποθέσεις να ανέβει αν και το γήπεδο των Περιβολιών για να φτιαχτεί θέλει χρήματα και δεν νομίζω να φύγει από τα Χανιά και να παίξει αλλού αν ανέβει. Ο νομός πιστεύω οτι θα τον βοηθήσει αν και είναι νωρίς να πούμε ακόμα κάτι για του χρόνου αφού είναι σε εξέλιξη τα μπαράζ ανόδου.»

Για την ομάδα του, τον Μινώταυρο

«Όταν ανέλαβα δεν είχα άγχος. Είχαμε σχεδόν υποβιβαστεί και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Παλέψαμε και θα μπορούσαμε να σωθούμε γιατί έχουμε καλούς παίκτες στο ρόστερ. Δεν έχω συζητήσει ακόμα για το αν θα μείνω. Δεν είναι μοναδικός στόχος η επιστροφή στο Περιφερειακό γιατί κάθε φορά επιστρέφει και ξαναπέφτει. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Ο κύκλος αυτής της ομάδας που υπάρχει τώρα έχει κλείσει και στόχος μας είναι να χτίσουμε μία καλή ομάδα από την αρχή. Έχουμε γήπεδο και ακαδημίες.»

Για τον κρητικό όμιλο και το αν ανέβηκε δίκαια η Επισκοπή

«Η αβεβαιότητα στην Ελλάδα καλά κρατεί. Τίποτα δεν δουλεύει σωστά σε αυτήν την χώρα. Θα είναι καταστροφή να καταργηθεί ο κρητικός όμιλος. Ελπίζω να επικρατήσει στο τέλος η λογική. Η Επισκοπή φέτος ανέβηκε δίκαια. Ήταν έτοιμη για την επόμενη κατηγορία.Έγινε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα σε κορυφή και ουρά. Το φετινό πρωτάθλημα το ευχαριστήθηκα γιατί υπήρχε καλή φιλοξενία και καλό κλίμα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Ευχαριστώ τους πάντες για την αγάπη τους και την συμπαράσταση σε αυτό που πέρασα. Έκανα διπλό μπαϊ μπας στην καρδιά. Η ζωή είναι λίγη και θα πρέπει να διώχνουμε κάθε τι άσχημο. Ο αθλητισμός είναι χόμπι και δεν το κάνω για τα λεφτά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου