ΕΘνική Γυναικών: Με την Χανιώτισσα Ρία Πατεράκη στην σύνθεσή της

Για την πόλη Ρίγα αναχώρησε χθες το μεσημέρι η εθνική ομάδα των γυναικών όπου την Τετάρτη το απόγευμα (7μ.μ. τοπική ώρα) θα αντιμετωπίσει τη Λετονία στο δεύτερό της αγώνα για να προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2013.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου που έδωσε με αντίπαλο τη Φινλανδία θα έχει μια αλλαγή στη σύνθεσή του. Η Ρία Πατεράκη πήρε τη θέση της Αρτεμις Σπανού, η οποία έπαθε ένα διάστρεμμα στην προπόνηση και έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να κάνει θεραπεία.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια, είναι από τις ελπίδες του γυναικείου μπάσκετ για το μέλλον και ένα… αστέρι που έχει αρχίσει να λάμπει τα τελευταία χρόνια. Η νεαρή αθλήτρια συνεχίζει την καριέρα της, παράλληλα με τις σπουδές της, στις ΗΠΑ, πραγματοποιώντας το... American dream.

Η πρώην παίκτρια του ΟΑΧ έχει αγωνιστεί και στα Λόσια (ΔΑΣΑΛ), ενώ έχει βάλει την… υπογραφή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που διεξήχθη στην Ιωνία Θεσσαλονίκης πέρυσι, από την Τετάρτη 27 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 1 Μαΐου. Τα αποτελέσματα του Ε’ Ομίλου Γυναικών:

1η αγωνιστική:
Λετονία - Ιταλία 71-52
Φινλανδία - Λουξεμβούργο 114-54

2η αγωνιστική:
Ελλάδα - Φινλανδία 72-49
Λουξεμβούργο - Λετονία 60-95

Βαθμολογία:
1. Λετονία (2-0) 4
2. Φινλανδία (1-1) 3
3. Ελλάδα (1-0) 2
4. Λουξεμβούργο (0-2) 2
5. Ιταλία (0-1) 1

*Ιταλία και Ελλάδα έχουν από έναν αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου