ΣΚΑΚΙ: Πρωταθλητής Κρήτης ο Μυλωνάκης

Ολοκληρώθηκε χθες - 21 Ιουνίου 2012, με μεγάλη επιτυχία, στο εντευκτήριο του Ο.Α.Α.Η. το "Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Κρήτης 2012" στο οποίο, αγωνίστηκαν 53 σκακιστές και σκακίστριες και στα 2 γκρουπ.

Στο γκρουπ Α' νικητής και Πρωταθλητής Κρήτης ανεδείχθη, με σχετική άνεση και 6,5/7 ο Γιώργος Μυλωνάκης, σκακιστής του Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ. Στη 2η θέση, με 5,5/7, κατετάγη ο Παύλος Κατζουράκης της ΣΚΑΚ.ΑΚΑΔ.ΧΑΝΙΩΝ και στην 3η θέση, με 5/7, ισοβάθμησαν οι Δημητριάδης Θοδωρής (ΓΑΖΙ), Κλόκας Κων/νος (ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ), Τόλιας Φώτης (Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ) και Ελευθεράκης Παναγιώτης (ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ).

Από πλευράς γυναικών νικήτρια ανεδείχθη η Στρατήγη Εβίτα (Ο.Α.Α.Η.), με 4/7, στη 2η θέση κατετάγη η Σερπετσιδάη Εύα (Ο.Φ.Η.) με 3,5/7 και στην 3η θέση, με 3/7, ισοβάθμησαν οι Στρατήγη Μαρία (ΓΑΖΙ) και Στρατήγη Ιωάννα (Ο.Α.Α.Η.).

Στο γκρουπ Β' νικητής με 6,5/7, ανακηρύχθηκε ο Χατζάκης Μιχάλης (Ο.Φ.Η. 2000), στη 2η θέση βρίσκουμε τον Κυριακάκη Γιάννη (Ο.Α.Α.Η.) και την 3η θέση κατέκτησε ο Μοσχοβάκης Άγγελος (ΓΑΖΙ). 1ο κορίτσι στο γκρουπ Β ανεδείχθη η Ματθαιάκη Νεφέλη (Ο.Φ.Η.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου