ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: "Η προσοχή στο εκτός έδρας ματς με την Καλλονή"

Στην εντυπωσιακή εμφάνιση και στο "επικό" διπλό του Πλατανιά στην Πάτρα αναφέρθηκαν οι πάντες με άκρως κολακευτικά σχόλια. Πως όμως βλέπουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας την μεγάλη χθεσινή τους επιτυχία; Η απάντηση βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ όπου αναρτήθηκε σήμερα το εξής κείμενο:

«Με μία μεγάλη νίκη ξεκίνησε η πορεία του Πλατανιά στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, με τη Χανιώτικη ομάδα να επικρατεί με σκορ 2-3 μέσα στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής! Η εμφάνιση του Πλατανιά ήταν εξαιρετική και μία από τις καλύτερες την φετινή περίοδο, με τους γηπεδούχους να αποκτάνε μεν το προβάδισμα με το γκολ του Ντίνα στο 12ο λεπτό, ωστόσο η ισοφάριση ήρθε λίγο αργότερα, στο 26' όταν ο Μαραγκουδάκης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πουρή αξιοποιώντας το πολύ καλό γύρισμα του Πάγκαλου.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε λίγα δευτερόλεπτα προτού ολοκληρωθεί το α' ημίχρονο με τον Ναζλίδη που πήρε τη μπάλα από τον Μαραγκουδάκη, πετυχαίνοντας έτσι το 1-2! Στην επανάληψη όμως η Παναχαϊκή ισοφάρισε σε 2-2 με τον Βλασσόπουλο, ύστερα από αδράνεια της χανιώτικης άμυνας, για να διαμορφωθεί το 2-3 στο 90' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γκονζάλες από τον Κοιλιάρα και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ναζλίδης.

Ως εκ τούτου, ο Πλατανιάς χάρη σε αυτή τη νίκη και μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ, έχει το προβάδισμα με 4 βαθμούς, με την προσοχή του να επικεντρώνεται στο νέο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά με την Καλλονή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου