BEACH VOLLEY- REGIONAL JUNIORS K17, K20

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου θα γίνει η έναρξη των επίσημων τουρνουά beach volley της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής των Τουρνουά:

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Κ20 (αγόρια - κορίτσια), 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΧΑΝΙΑ
Κ17 (αγόρια - κορίτσια), 12 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΧΑΝΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΠΤΑΗ
Κ17 (αγόρια - κορίτσια), 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Κ20 (αγόρια - κορίτσια), 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δηλώσεις Συμμετοχής

Στα παραπάνω τουρνουά δικαιούνται συμμετοχής αγόρια και κορίτσια κάτων των 17 και κάτω των 20 ετών αντίστοιχα και θα πρέπει την ημέρα των αγώνων να προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή την παρακάτω Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα. Υπεύθυνη Δήλωση: Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν εγγράφως στα γραφεία της Ένωσης στο φαξ 2810239738 ή με email στο espekr2004@yahoo.gr.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι ομάδες θα χωριστούν σε 2 ομίλους των τεσσάρων ομάδων και θα αγωνιστούν όλοι με όλους. Κάθε αγώνας θα αποτελείται απο 2 σετ των 15 πόντων. Σε περίπτωση tie break αυτό θα λήγει στους 11 πόντους. Βαθμολογία: 2 βαθμοί για την νίκη και 1 βαθμός για την ήττα.

Στους ημιτελικούς αγώνες θα συμμετέχουν οι 2 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου και θα αγωνιστούν μεταξύ τους ΧΙΑΣΤΙ σε 2 σετ των 15 πόντων. Σε περίπτωση tie break αυτό θα λήγει στους 11 πόντους.

Στον τελικό θα συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες των δυο ημιτελικών αγώνων με τους ίδιους όρους. Για την αρχική κατάταξη των αθλητών/τριών στη βαθμολογική σειρά του ταμπλώ του 1ου τουρνουά, θα ληφθεί υπόψη η περυσινή τελική ατομική βαθμολογία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου