ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ: ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΡΗΤΙΚΟ" ΟΜΙΛΟ

Τον Ιούνιο θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την διατήρηση ή κατάργηση του κρητικού ομίλου στη Δ' Εθνική, όπως αποφασίστηκε την Τρίτη (22/5) στο ΔΣ της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γιώργος Σταράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Μανώλης Σταυρακάκης βρέθηκαν στο ΔΣ της ΕΠΟ και έθεσαν το θέμα διατήρησης του ομίλου της Κρήτης, για οικονομικούς κυρίως λόγους. Ύστερα από συζήτηση μιας ώρας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δ' Εθνικής, Βαγγέλης Τοπολιάτης έκανε την ακόλουθη πρόταση:

«Μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου, να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες, για να είναι γνωστές οι ομάδες που προτίθενται να αγωνιστούν στη νέα Δ' Εθνική. Με την επιστροφή των στελεχών της ΕΠΟ από την Πολωνία-Ουκρανία που συμμετέχει η Εθνική μας στο Euro 2012, και εντός δύο εργάσιμων ημερών, να προσκληθεί ένα ΔΣ της ΕΠΟ, με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση ομίλων και θα υπάρχει εισήγηση να παραμείνει ο όμιλος της Κρήτης».

Αυτό λοιπόν θα γίνει, με την πρόταση των κρητικών ΕΠΣ να στηρίζεται και από άλλες Ενώσεις, ενώ σύμφωνη με την άποψη των Κρητικών είναι και η Ένωση Football League και Football League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου