TENNIS: 3ος ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ

Την 3η θέση για δεύτερο συνεχόμενο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα κατέκτησαν οι αθλητές Σκαλιδάκης Δημήτρης του Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ και Περδικογιάννης Στέλιος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ στην κατηγορία Αγόρια κάτω των 16 ετών του 2ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος το οποίο διεξήχθη από 21 έως 27 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τις παραπάνω μεγάλες επιτυχίες των Κρητικών αθλητών, πολύ καλή πορεία έκαναν και οι αθλήτριες Γκόγκου Ελευθερία του Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ και Ξηρογιάννη Ελένη του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ οι οποίες πήραν την 5η θέση στις κατηγορίες Κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών αντίστοιχα.

Έως την φάση των 16 του Κυρίως Ταμπλό του Πρωταθλήματος έφτασαν: ο αθλητής Κηπουρός Σταύρος του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ στην κατηγορία Αγόρια κάτω των 14 ετών και οι αθλήτριες του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. Μαρκάκη Μαργαρίτα, Κρουσταλάκη Ασπασία που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Κορίτσια κάτω των 14 ετών. Συμμετοχή στο Κυρίως Ταμπλό της κατηγορίας Κορίτσια κάτω των 14 ετών είχε η αθλήτρια του Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ, Γκόγκου Κωνσταντίνα.

Επόμενος στόχος για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Κρητικών σωματείων είναι το 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί από 17 έως 23 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου