Πλατανιάς: Φιλική ήττα από ΟΦΗ

Πλατανιάς: Φιλική ήττα από ΟΦΗ
Νέα εντός έδρας ήττα για τον Πλατανιά, αυτή την φορά σε φιλικό παιχνίδι. Η Χανιώτικη ομάδα ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 1-0 στα Περιβόλια. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ποτουρίδη στο 86ο λεπτό. Για τον Πλατανιά αγωνίσθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι νεοαποκτηθέντες Δημούτσος - Στόιτσεφ.

Τρεις καλές στιγμές για την Χανιώτικη ομάδα στο 45ο λεπτό με τον Μπούτνικ, στο 53' με τον Ενσικουλού κι ένα λεπτό αργότερα (54') με τον Δημούτσο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Κουσκουνά - Μάνο (12'), τον Ορτέγκα (39') και τον Κουσκουνά (48'). Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Ποτουρίδης τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ορτέγκα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τιμητική πλακέτα στον Πλατανιά, έδωσε πριν την σέντρα εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο ειδικός σύμβουλος της ομάδας, Γιάννης Στεφανουδάκης. Στα αξιοσημείωτα και η αναγκαστική αλλαγή του Στάμου, στο 32ο λεπτό, λόγω τραυματισμού με τον Στανισάβλιεβιτς. Τραυματίες αποχώρησαν επίσης ο Κρος στο 58ο και ο Κοιλιάρας στο 82ο λεπτό.

Η ενδεκάδα του Πλατανιά στο πρώτο ημίχρονο: Koκκαλάς, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Κοροβέσης, Στάμου (32' λ.τ. Στανισάβλιεβιτς), Βάντερσον, Κρός, Πατράλης, Μπούτνικ, Ντεβέσα, Παπανικολάου.

Η ενδεκάδα του Πλατανιά στο δεύτερο ημίχρονο: Ομπερχάουζερ, Ουές, Στάθης, Κρος (58' Σάντο), Πριτέντα, Στανισάβλιεβιτς (70' Σινγκ), Δημούτσος, Στόιτσεφ, Σκουλουδάκης, Ενσικουλού, Γκρέζλατσκ.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο: Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πορτουλίδης, Μάνος, Κουσκουνάς, Ορτέγκα.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Στρέζος, Κοιλιάρας (83' Ποτουρίδης), Νάστος, Ζιαμπάρης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Χαντί (68' Παπατόλιος), Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς (68' Oγκμποε).

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Κομκοτός - Λιοδάκης (Ρεθύμνου)
4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου