ΟΑΧ: Νίκη - πρόκριση επί του ΚΑΟ Μελισσίων

ΟΑΧ: Νίκη - πρόκριση επί του ΚΑΟ Μελισσίων
Επιτυχημένο ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς επικράτησε με σκορ 56-55 του ΚΑΟ Μελισσίων στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΑΧ κείχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ουσιαστικά προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, συν τις αρχές του τετάρτου, το έχασε από τα μαχητικά Μελίσσια, που είχαν από την πλευρά τους την ατυχία να χάσουν μία σημαντική τους παίκτρια, την Χιώτη, που εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

Ο ΟΑΧ κατάφερε στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα να πάρει ένα προβάδισμα με 4 πόντους (56-52), με τις φιλοξενούμενες να πιέζουν, ευστοχώντας σε τρίποντο, όμως στην συνέχεια αστόχησαν σε τρία διαδοχικά σουτ. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε την Αντισφαίριση να γιορτάζει την νίκη - πρόκριση.

Πρώτες σκόρερ για τον ΟΑΧ αναδείχτηκαν η Κουφογιάννη με 13 και η Ακρίβου με 12 πόντους, ενώ για τον ΚΑΟ Μελισσίων ξεχώρησαν οι Κοιλιαρίδη και Αθανασίου (από 14 η καθεμία). Για τον ΟΑΧ αγωνίστηκαν οι νέες μεταγραφές: η Κουφογιάννη, η Ψυγογιού και η Παπαμαρκάκη.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 29-24 (ημίχρονο), 40-43, 56-55 (τελικό)
Διαιτητές: Μπανασάκης - Καρανικόλα

Ο.Α. Χανίων (Μιχάλης Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη, Παπαμαρκάκη 5, Κασωμένου 5, Ακρίβου 12, Κουφογιάννη 13, Σκορδυλάκη, Καζαντζή 7, Σκουμπάκη, Ψυχογιού 14.

ΚΑΟ Μελισσίων (Μαργαρίτα Μάλαμα): Καραβέλη 7, Σατρατζέμη, Καραχάλιου, Κουρούβανη, Δούρου 4, Κοιλιαρίδη 14, Βαγδατλή, Χιώτη 10, Αθανασίου 14, Γιαννακοπούλου, Νικολέτου, Κανέλλου 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου