Κύπελλο: Πλατανιάς - Απόλλων 1-0 (video)

Κύπελλο: Πλατανιάς - Απόλλων 1-0
Ποδαρικό με το δεξί στην διοργάνωση του κυπέλλου έκανε προ ολίγου ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε στα Περιβόλια με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Ταυτόχρονα ήταν (γενικότερα) η πρώτη νίκη της Χανιώτικης ομάδας στην φετινή σεζόν.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Πατράλης στο 68ο λεπτό με σουτ, δεχόμενος την ασίστ του Πλιάτσικα, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Χουάρες κι έστρωσε στον σκόρερ. Με δεδομένο ότι στον 1ο όμιλο δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής και αγωνίζονται τρεις ομάδες ο Πλατανιάς χρειάζεται είτε έναν βαθμό, είτε να έρθει ισόπαλο το Απόλλων - ΟΦΗ, για να βρεθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2017-2018

Φάση: 2η (ομίλων)
Όμιλος: 1ος
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 1-0
Σκόρερ: Πατράλης (68')
Ημερομηνία: Τετάρτη 20/09/2017
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης (60' Βάντερσον), Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουές, Δημούτσος (81' Ζίκο), Αγγελόπουλος, Πατράλης, Στόιτσεφ, Παπανικολάου, Γκρζέλτσακ.

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Μπαρτολίνι, Κούρος, Χουάρες, Καλλέργης (73' Μπαμπιάρζ), Μάατσεν (85' Βαλλιάνος), Μενδρινός, Μάατσι, Ελμπάζ (64' Αλμπάνης).

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Α' βοηθός: Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου)
Β' βοηθός: Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Ηρακλείου)
4ος: Μάριος Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου