Η απάντηση του Πλατανιά στον Απόλλωνα

Η απάντηση του Πλατανιά στον Απόλλωνα
Ανακοίνωση: «Πολιτική της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων είναι να μην μπαίνει σε δημόσιο διάλογο και να μην απαντά σε ανακοινώσεις άλλων ΠΑΕ, ακόμα και όταν αυτές αναφέρονται εναντίον της. Ομως στη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και δυστυχώς σε αντίθεση με τα πιστεύω μας, είμαστε αναγκασμένοι να σηκώσουμε το γάντι.

Εχουν περάσει 24 ώρες από την αναμέτρηση για το Κύπελλο και διαβάζοντας τις τοποθετήσεις του αντιπάλου μας, αναρωτιόμαστε αν είδαμε όλοι τον ίδιο αγώνα. Αν μια ομάδα θα μπορούσε να μιλήσει και να εκφράσει παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών, αυτή είναι μόνο ο Πλατανιάς. Κάτι ανάλογο άλλωστε, θα μπορούσαμε να έχουμε πράξει και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όμως προτιμήσαμε να μην ανεβάσουμε τους τόνους για τη διαιτησία από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Στόιτσεφ, ένα λανθασμένο οφ σάιντ στον Βάντερσον και μια κόκκινη που έμεινε στο… τσεπάκι του διαιτητή, είναι ορισμένες από τις φάσεις που η ομάδα μας θα είχε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν καθορίσει διαφορετικά το αποτέλεσμα του αγώνα.

Εκεί δηλαδή που μας χρωστούσαν, κάποιοι, έχουν βαλθεί να μας πάρουν και το βόδι, με σκοπό -είναι προφανές- τη δημιουργία κλίματος ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου στην Ριζούπολη. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, το τελευταίο που επιθυμεί είναι να λύνει τις αγωνιστικές διαφορές της στα γραφεία της ΚΕΔ. Επιθυμεί όμως ισονομία και βέβαια τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας να αποδείξουν ότι λειτουργούν βάσει κανονισμών και όχι... προειδοποιήσεων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά