Basket: Προκήρυξη του Εργασιακού πρωταθλήματος Χανίων

Basket: Προκήρυξη του Εργασιακού πρωταθλήματος Χανίων
Την φετινή αγωνιστική περίοδο θα υπάρχουν, στο εργασιακό πρωτάθλημα basket Χανίων, τρεις κατηγορίες (Α, Β και Γ). Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν δηλωθεί μέχρι και την Τρίτη 19/09, με το όνομα της ομάδος και την κατηγορία που θα αγωνιστεί βάση της περσινής κατάταξης. Όσες ομάδες θέλουν μπορούν να δηλώσουν να αγωνιστούν στην Γ κατηγορία. Στόχος είναι να ξεκινήσει φέτος το πρωτάθλημα εντός του δευτέρου δεκαπενθήμερου του Οκτωβρίου.

Θα "βγει" επίσημη ανακοίνωση από το αθλητικό τμήμα του δήμου Χανίων στο τέλος της επόμενης εβδομάδας όπου και θα δηλωθούν οι ομάδες και οι συνθέσεις τους στην διοργανώτρια αρχή εντός της σύντομης χρονικής προθεσμίας που θα δοθεί. Επίσης, οι αλλαγές που συζητήθηκαν να εφαρμοστούν φέτος, τόσο κατά την συνάντηση του εργασιακού το Σάββατο 09/09 αλλά και την 12/09 μεταξύ μελών της επιτροπής και εκπρόσωπου του Δήμου είναι οι κάτωθι:

➤ Οι ποινές των παικτών δεν θα διαγράφονται με την έναρξη της νέας μπασκετικής σεζόν αλλά θα μεταφέρονται κανονικά από την μία σεζόν στην επόμενη.

➤ Η κάθε ομάδα θα δικαιούται μία μεταγραφή παίκτη που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα με την σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων έως και την 6η αγωνιστική αλλά και έναν παίκτη που δεν θα έχει δηλωθεί έως τότε στις αρχικές καταστάσεις καμίας ομάδας.

➤ Παίκτες που δεν θα έχουν αγωνιστεί σε τουλάχιστον (5) πέντε επίσημους αγώνες της ομάδας τους (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων, όπως τραυματισμοί, όπου και θα κρίνονται κατόπιν αιτήσεως κατά περίπτωση από τα μέλη της επιτροπής) δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις τελικές φάσεις (Play off, play out, ημιτελικοί και τελικοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου