Οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Κισσαμικού

Οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Κισσαμικού
Οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, χωρισμένοι σε γκρουπ, υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έγιναν στην "IASIS - Γενική Κλινική Γαβριλάκη Α.Ε.", με την οποία η ΠΑΕ Κισσαμικός ξεκίνησε συνεργασία. Η ιδιωτική κλινική αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό - Θεραπευτικό - Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο που βρίσκεται στην πόλη των Χανίων.

Ιδρύθηκε το 1977 από τον ιατρό Γαβριλάκη Ηλία. Έως το 1992 λειτούργησε ως Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική. Το 1993 έγινε κτιριακή επέκταση των έως τότε εγκαταστάσεων και μετατράπηκε σε Γενική Κλινική. Την περίοδο 2002-2004 επεκτάθηκε σε παρακείμενο, όμορο οικόπεδο στο οποίο κατασκευάστηκε νέα πτέρυγα 2500 τ.μ. όπου μαζί με το αρχικό κτίριο αποτέλεσαν ένα σύγχρονο, ενιαίο σύνολο 4.000 τ.μ.

Το Iasis, εκτός από το μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, βοηθητικό και τεχνολογικό προσωπικό, συνεργάζεται με άνω των 120 ιατρών όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας παροχές υπηρεσιών υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά