Η γιορτή του Ο.Α. Σούδας

Η γιορτή του Ο.Α. Σούδας
Με κέφι, πολλά χαμόγελα, και ιδιαίτερα θετική διάθεση και ενέργεια πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγες ημέρες, η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας στο Ναυταθλητικό Κέντρο της περιοχής. Τα παιδιά συμμετείχαν με ζήλο στα παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές τους (Μαρία Ριτζάκη και Αντώνης Παπαγιαννάκης) έχοντας -την ημέρα της γιορτής- την συνδρομή της προπονήτριας Κατερίνας Τσιτσιριδάκη και των αθλητών, Κωνσταντίνας Γκόγκου, Ελευθερίας Γκόγκου και Βίκτωρα Ζερβουδάκη.

Ο έτερος αθλητής του Ομίλου, Γιώργος Νουχάκης βρισκόταν με τον επικεφαλής προπονητή του Ο.Α.Σ. Θανάση Γκόγκο στην Τσεχία, όπου εκπροσώπησαν την χώρα μας στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ατομικού U14. Από την πλευρά τους οι γονείς στην διάρκεια της γιορτής απόλαυσαν τα παιδιά τους στα πρωτότυπα παιχνίδια έχοντας την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Ακολούθως όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, γεύτηκαν διάφορες λιχουδιές προσφορά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου καθώς και φίλων του Ο.Α.Σ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας εύχεται σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι (καλό... υπόλοιπο καλοκαιριού για την ακρίβεια), με υγεία και οικογενειακή ευτυχία κι ανανεώνει το ραντεβού στα γήπεδα για τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου