Πρωταθλητές Ελλάδας Παπαστάμος - Πλοκαμάκη

Πρωταθλητές Ελλάδας Παπαστάμος - Πλοκαμάκη
Με τρία χρυσά μετάλλια, όλα από τον Απόστολο Παπαστάμο, στα 200μ. ύπτιο, 200 και 400μ. μικτή ατομική, ολοκλήρωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων - Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» στην Πάτρα.

Ο Χανιώτης κολυμβητής, με κεκτημένη ταχύτητα από την συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ισραήλ, νίκησε και στις τρεις κούρσες που έλαβε μέρος. Η επόμενη μεγάλη επίδοση ανήκει στην Νικολέτα Πλοκαμάκη, η οποία κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας με την ομάδα του Ηλυσιακού στα 4×100μ. μικτή ομαδική Κορασίδων, κολυμπώντας μαζί με τις Αργυροπούλου, Μοσχονά και Καλογερή.

Επίσης, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια ήταν 4η στα 4×100μ. ελεύθερο με τον Ηλυσιακό, ενώ η Βασιλική Χατζηδάκη από την πλευρά της κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με τον ΑΝΟ Αργυρούπολης με την σκυτάλη 4×200μ. ελεύθερο Νεανίδων, μαζί με τις Κυριακοπούλου, Ζαμαρία και Ιντζόγλου. Στην 4η θέση βρέθηκαν η Ευαγγελία Δρουμπάκη στα 50μ. ύπτιο Κορασίδων, αλλά και η σκυτάλη 4×200μ. ελεύθερο Παίδων του ΝΟΧ, με τους Χατζησωτηράκη, Παπαλάκη, Στεφ. Χαλκιαδάκη και Παπαστάμο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναδείχτηκε 15ος στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την 13η θέση στα Αγόρια ενώ βρέθηκε στη 16η στα Κορίτσια. Η συνολική βαθμολογία του ανήλθε στους 97 βαθμούς, ενώ στην 1η θέση βρέθηκε ο Α.Ο. Ωκεανός με 447,5 βαθμούς, στη 2η ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου με 333 και στην 3η ο ΑΝΟ Αργυρούπολης, που συνέλλεξε 311 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου