Επιστροφή Παπαδάκη στον Πανακρωτηριακό

Επιστροφή Παπαδάκη στον Πανακρωτηριακό
Ανακοίνωση: «Τα Δ.Σ των Ακαδημιών του Ακρωτηρίου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παπαδάκη Βασίλειο, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών.

Η επιστροφή του Κου Παπαδάκη στον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών μας βασίστηκε πάνω στην αμφίπλευρη διάθεση για την συνεργασία, μετά από ένα μικρό διάλειμμα ενός έτους, καθώς επίσης και στη στήριξη του Μέγα χορηγού μας, ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ και προσωπικά του Κου Σβουράκη στο πρόσωπο του νέου Τεχνικού Διευθυντή με τη διάθεση να γίνει ότι χρειάζεται για την εξέλιξη των Ακαδημιών σε κορυφαίες, δίνοντας συνέχεια στην επιτυχημένη παρουσία του στο ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι.

Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία όχι μόνο ικανών ποδοσφαιριστών αλλά παράλληλα και ανθρώπων με ήθος και προσωπικότητα ενώ μακροπρόθεσμος στόχος είναι οι ομάδες του Ακρωτηρίου να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στηριζόμενες σε ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από τις Ακαδημίες μας. Ακαδημίες - ΕΘΚ και Πανακρωτηριακός με κοινή σκέψη, όραμα, στόχους και δίνοντας νόημα και πλήρη εφαρμογή στην πράξη στο: ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.»

Παπαδάκης: "Χαίρομαι ιδιαίτερα"

Η επίσημη τοποθέτηση του Βασίλη Παπαδάκη, μέσω ανάρτησης στην σελίδα του στο facebook, για την επιστροφή του στον Πανακρωτηριακό:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε λίγο καιρό η καθημερινότητά μου, θα έχει ξανά τόσα παιδικά πρόσωπα να τριγυρνάνε γύρω μου! Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεχίσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου και τους γονείς τα "Μαθήματα ζωής". Πάμε ξανά με σεβασμό και αγάπη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά