Το ντεμπούτο της Μπελιμπασάκη στο Άργος Ορεστικό

Το ντεμπούτο της Μαρίας Μπελιμπασάκη κλέβει τις εντυπώσεις στο Άργος Ορεστικό
Το ντεμπούτο της Μαρίας Μπελιμπασάκη στον ανοιχτό στίβο θα γίνει το προσεχές Σάββατο (10/06) στο Άργος Ορεστικό στο 2ο Γκραν Πρι της σεζόν, περίπου 15 ημέρες αργότερα σε σχέση με τον αρχικό της προγραμματισμό. Η ενόχληση στον προσαγωγό, που "κουβάλησε" η αθλήτρια από τη χειμερινή περίοδο, της προκάλεσε αρκετά προβλήματα και την κράτησε για πολλές μέρες εκτός προπονήσεων.

Η κορυφαία 200άρα των τελευταίων ετών φαίνεται να έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να αφήσει πίσω της τα προβλήματα και πλέον είναι έτοιμη για μια δυνατή κούρσα.

«Συνεχίζω κανονικά τις θεραπείες, προκειμένου να μπορώ να γυμνάζομαι χωρίς πρόβλημα. Ήταν ένας μυϊκός σπασμός, που με ανάγκασε να μείνω 23 ημέρες μακρυά από τις προπονήσει. Είμαι σε καλή κατάσταση έχω δουλέψει πολύ τόσο στο στάδιο, όσο και στα φυσιοθεραπευτήρια και πλέον αναμένω την πρώτη μου κούρσα», είπε η Μπελιμπασάκη, η οποία την ερχόμενη εβδομάδα θα τρέξει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο τη νίκη τόσο στα 100, όσο και στα 200 μέτρα.

Η έμπειρη αθλήτρια έχει ως μεγάλο στόχο της σεζόν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Το 200άρι στο Άργος Ορεστικό θα είναι ιδιαίτερα δυνατό, αφού εκτός από την Μπελιμπασάκη θα τρέξει και η κορυφαία μέχρι σήμερα Ελληνίδα στη σεζόν, Γρηγορία Κεραμιδά με 23.34 (-0,9) από τα Βενιζέλεια. Η αθλήτρια του Αποστόλη Τζελέτα με το δυνατό συναγωνισμό θα επιδιώξει και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (23.10).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά