Τα στιγμιότυπα του Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1
Με ήττα, 4-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έπεσε η αυλαία της φετινής Super League για τον Πλατανιά. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι όπου η Χανιώτικη ομάδα παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, ο Γιώργος Παράσχος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που προέρχονται από την Κ20, όπως ο Παπανικολάου (ξεκίνησε βασικός), ο Σκουλουδάκης, ο Ζίκο και ο Σάαντο (που μπήκαν ως αλλαγή).

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ατρόμητος στην πρώτη του καλή στιγμή μπροστά στην εστία του Κοκκαλά, άνοιξε το σκορ με τον Ντάουντα (12'), όμως ο Πλατανιάς αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα στο 39ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ του Κάργα στην κίνηση.

Ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι με τον Ντιγκινί στο 42', ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε, με πλασέ από κοντά, το 3-1 στο 75ο λεπτό. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Σάαντο στο τέλος της αναμέτρησης.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 30η

Αναμέτρηση: Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1
Σκόρερ: Ντάουντα (12'), Ντιγκινί (42', 75'), Φούφλια (90') / Κάργας (39')
Κίτρινες κάρτες: Πριντέτα (57'), Τόνσο (60')

Ημερομηνία: Κυριακή 30/04/2017
Ώρα έναρξης: 19:00
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου
Τηλεοπτική μετάδοση: NS1

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Λημνιός (90' Τσατσόπουλος), Τόνσο (81' Μπρίτο), Ντιγκινί, Ντάουντα (68' Μπάγκα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Μαραγκός (46' Σκουλουδάκης), Πριντέτα, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς, Κάργας, Ντίντακ (74' Ρενάτο), Παπανικολάου, Γουνδουλάκης, Σίγκνεβιτς (87' Σάαντο), Γιακουμάκης.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Α' Βοηθός: Κωνστάντιος (Ευβοίας)
Β' Βοηθός: Πρέντζας (Δυτικής Αττικής)
4ος διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου