Ακαδημία Σούδας: Ημερίδα εκμάθησης κανονισμών

Πραγματοποιήθηκε στο Πολυκέντρο Σούδας ενημερωτική ημερίδα με θέμα τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου και αθλητικής συμπεριφοράς από το Εκπαιδευτικό Τμήμα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (03/03) στο Πολυκέντρο Σούδας η πρώτη από τις τρεις ενημερωτικές ημερίδες με θέμα τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου και αθλητικής συμπεριφοράς από το Εκπαιδευτικό Τμήμα της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Η ημερίδα έγινε από τους εκπαιδευτές Αποστόλη Κουρκούνα, Γιώργο Τσαγκαράκη και Κώστα Βασσάλο στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Ε.Π.Σ. Χανίων τις τελευταίες ημέρες.

Την ενημέρωση παρακολούθησαν ποδοσφαιριστές της Α' ομάδας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας, των ομάδων Νέων και Παίδων της Ακαδημίας, καθώς και γονείς των ποδοσφαιριστών.

Την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματισθεί άλλες δύο ενημερώσεις για τα Τμήματα Υποδομών της Ακαδημίας (Προπαίδες - Τζούνιορ) καθώς και για την ομάδα του Άρη Σούδας.

Ευχαριστήριο της Α.Π. Σούδας

«Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων για την πρωτοβουλία και την πραγματοποίηση των πολύ σημαντικών αλλά και συνάμα απαραίτητων ενημερώσεων που συμβάλλουν στην εκμάθηση και κατανόηση των κανονισμών του αθλήματος από τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες αλλά και από τους γονείς που παρακολουθούν τα παιδιά τους να αγωνίζονται. Ευχαριστούμε επίσης την Δημοτική Ενότητα Σούδας για την διάθεση του χώρου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά