Επική πρόκριση ο Πλατανιάς (video)

Στα προημιτελικά του κυπέλλου προκρίθηκε ο Πλατανιάς με δύο νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα
"Επική" νίκη - πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε με 2-1 στην παράταση του ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-1.

Η Χανιώτικη ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ και μόλις στο 11ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Μαραγκό, αλλά και καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως την πιο μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Πλατανιάς, όταν στο 64ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μπέριου. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Γιακουμάκης σούταρε άστοχα. Τελικά ο ΠΑΣ έφερε την ρεβάνς στα "ίσια" στο 84ο λεπτό μετά από πλασέ του Ζάιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Πλατανιάς σκόραρε με τον Γιορέντε, όμως ο Δελφάκης ακύρωσε το γκολ, έχοντας καταλογίσει επιθετικό φάουλ του Σίγκνεβιτς, πάνω στον Περιστερίδη.

Στο 112' ο Δελφάκης (αν και δίστασε στην αρχή) έδειξε δεύτερο πέναλτι υπέρ του Πλατανιά σε ανατροπή του Σίγκνεβιτς, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιορέντε, ενώ στο τέλος της παράστασης ο Μανούσος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1, αποτέλεσμα που στέλνει τον Πλατανιά στα προημιτελικά του κυπέλλου, εκεί όπου τον περιμένει η ΑΕΚ.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 3η
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 1-2 (παράταση)
Σκόρερς: 84' Ζάιρο / 114' Γιορέντε (πεν.), 120' Μανούσος
Δοκάρι: 11' Μαραγκός, 79' Μπανανά
Κίτρινες: 8' Βιδάλ, 30' Κούτρης, 39' Γαρουφαλιάς / 24' Κάργας, 79' Μπανανά
Αποβολές: 64' Μπέριος

Ημερομηνία: Τετάρτη 01/02/2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες"

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (28' Γιάκος), Νικολιάς (55' Κόντε), Ναδάλες (69' Σκόνδρας), Βιδάλ, Ζάιρο.

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Κάργας, Πριντέτα (54' Στάθης), Μπανανά, Μουνάφο, Μαραγκός, Αποστολόπουλος (64' Σίγκνεβιτς), Γιορέντε, Μανούσος, Γιακουμάκης (79' Στανισάβλιεβιτς).

Διαιτητής: Δελφάκης Ιωάννης (Αρκαδίας)
Α' Βοηθός: Πετρόπουλος Τρύφωνας (Αρκαδίας)
Β' Βοηθός: Ποντίκης Κωνσταντίνος (Πρέβεζας)
4ος: Καραλιόλιος Ανδρέας (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Κάκος Αναστάσιος (Κέρκυρας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου