ΑΟ Χανιά - Σπάρτη 2-2

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΑΟ Χανιά και Σπάρτη στο Μάλεμε σε εξ' αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής της Football League
"Χορταστικό" σε γκολ ήταν το (εξ' αναβολής) παιχνίδι στα Μάλεμε ανάμεσα σε ΑΟ Χανιά και Σπάρτη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Η Χανιώτικη ομάδα παρότι προηγήθηκε δύο φορές δεν μπόρεσε να κατακτήσει το "τρίποντο" καθώς οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ισάριθμες φορές κι οι δύο ομάδες μοιράσθηκαν από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με με σουτ του Ανδρέα Σταματή, όμως ο Ηλιόπουλος στο 26' έφερε το ματς στα ίσα. Ο Σταματής και πάλι, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι, έδωσε στο 35ο λεπτό εκ' νέου προβάδισμα στην Χανιώτικη ομάδα, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Λώττας στο 80'.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 9η

Αναμέτρηση: ΑΟ Χανιά - ΑΕ Σπάρτη 2-2
Σκόρερ ΑΟΧ: Σταματής (2', 35')
Σκόρερ Σπάρτης: Ηλιόπουλος (26'), Λώττας (80')

Ημερομηνία: Τετάρτη 01/02/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Μάλεμε

ΑΟ Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ηρακλής, Φουρλάνος, Ντούμος (61' Γεωργακόπουλος), Αποστολόπουλος, Τσουκάνης, Βαρούχας (79' Βανκεβάι), Σταματής.

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κοτσαρίδης, Κατσίκης (46' Λώττας), Μπανούσης, Οικονομόπουλος (46' Αναστασόπουλος), Μουζακίτης, Ροβίθης (77' Καρτσαμπάς), Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος.

Διαιτητής: Λάμπρου Γεώργιος (Εύβοιας)
Α' Βοηθός: Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Κουντουρέλης Γεώργιος (Αθηνών)
4ος: Σταυρουλάκης Γεώργιος (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Μαστορίδης Αναστάσιος (Ηρακλείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου