Τριγλία Ραφήνας - ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 4-0

Ήττα για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ από την Τριγλία στην Ραφήνα με 4-0
Μέσα σε 12 λεπτά στην επανάληψη τελείωσαν όλα για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ απέναντι στην Τριγλία στην Ραφήνα. Αν και στο πρώτο ημίχρονο όλα έδειχναν ότι πρόκειται για ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με "λευκή" ισοπαλία, ωστόσο στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Τριγλίας ευτύχησε να προηγηθεί στο 55' με τον Τσεβά.

Στο 59ο λεπτό ο Καρβουνιάρης έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει στα ίσια το παιχνίδι, όταν η κεφαλιά του κατέληξε ελάχιστα άουτ. Μέσα σε μόλις έξι λεπτά, η Τριγλία καθάρισε το ματς, όταν στο 61' ο Τσαγκάρης έκανε το 2-0 και στο 67' Νικολόπουλος το 3-0. Ακολούθησε ένα ακόμη τέρμα από τον Ποτουρίδη στο 87' για το τελικό 4-0.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2016-2017
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 14η

Αναμέτρηση: Τριγλία Ραφήνας - ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 4-0
Ημερομηνία: Κυριακή 08/01/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό Ραφήνας

Τριγλία: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Κωτσαλάς, Κότσι, Παπαδόπουλος (79' Μάργαρης), Ποτουρίδης (90' Κλωνάρης), Τσεβάς (87' Τσακιργιάννης), Νικολόπουλος.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Παληγεώργος, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης, Ζντράβκοβιτς, Κυτράκης (46' Γαλανίδης), Γιακουμάκης (65' Παπαθανασίου), Βεστάκης, Τσικουδάκης, Ταταράκης.

Διαιτητής: Αλιάγας Αριστείδης (Δυτικής Αττικής)
Α' Βοηθός: Τζάκος Ελευθέριος (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Τάμαλης Μιχαήλ (Αθηνών)
Παρατηρητής: Χασάπης Ιωάννης (Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου