Νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος

Την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος
H εποχή του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ ξεκίνησε, καθώς ο 45χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κρητικής ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο 45χρονος προπονητής συμφώνησε σε όλα και αναλαμβάνει την κρητική ομάδα την οποία και υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής για 9 χρόνια (1990-99).

Πρόεδρος και προπονητής του ΟΦΗ, ξεκίνησαν αμέσως τον σχεδιασμό της ομάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφθηκε το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και το Γεντί Κουλέ και πήρε μια "γεύση" από το γήπεδο, στο οποίο γνώρισε μεγάλες στιγμές σαν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.»

Όπως δήλωσε ο 45χρονος προπονητής, στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ (ofi1925.gr) λίγο μετά την συμφωνία του με τον πρόεδρο του ΟΦΗ:

«Με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω σε μια ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Είμαι εδώ για να την βοηθήσω να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει στην φετινή σεζόν που δεν είναι άλλος απο την άνοδο στην super league.

Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και έχω εικόνα. Ανυπομονώ να προπονήσω τους παίκτες και να τους γνωρίσω απο κοντά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με τους παίκτες και τη διοίκηση.

Ήδη έκανα μια καλή συζήτηση με τον πρόεδρο και ξέρουμε που πρέπει να κινηθούμε. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για να δώσουμε την μάχη.

Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές σε αυτό το γήπεδο σαν ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να ζήσω ανάλογες και σαν προπονητής.»

Βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ θα είναι ο Νίκος Αμανατίδης, με τον οποίο συνεργάζεται στις ομάδες που έχει δουλέψει τα τελευταία 5 χρόνια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ αύριο - Τετάρτη (25/01) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά την επιστροφή της ομάδας απο την Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου