Κισσαμικός - Πανελευσινιακός 1-1 (video)

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς στο Μάλεμε του Κισσαμικού με τον Πανελευσινιακό
Με το γκολ του Μάριο Μαρτίνεθ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κισσαμικός "έσωσε" τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football league.

Χωρίς τον Σπύρο Μπαξεβάνο, που έφυγε εκτάκτως το πρωί για την Θεσσαλονίκη μετά την απώλεια της μητέρας του, η Χανιώτικη ομάδα δέχτηκε -χωρίς να απειληθεί- το γκολ στο 17ο λεπτό από τον Σταματάκη, σε εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να αλλάζει πορεία.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τον Κισσαμικό, ο οποίος -μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες- βρήκε την λύση στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μαρτίνεθ.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 10η

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Πανελευσινιακός 1-1
Σκόρερ: Μαρτίνεθ (95') / Σταματάκης (17')
Κόκκινες κάρτες: Μίλιτς (81') / Αρναούτογλου (82')

Ημερομηνία: Κυριακή 15/01/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Μάλεμε

Κισσαμικός (Τάκης Τσακαλίδης - Γιώργος Τουλουπάκης): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης (67' λ.τρ. Κουρέλλας), Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (72' Ποκόνγκ), Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε, Θέος (55' Μάντζης), Μίλιτς.

Πανελευσινιακός (Χρήστος Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Γραικός, Καμπούρης, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κασνέτση, Σιλιγαρδάκης, Ακούζιε (46' Αρναούτογλου), Σταματάκης (75' Αγγελίδης), Νίασον (59' Κορομηλάς), Σέλμπι.

Διαιτητής: Ιωάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Παναγιώτης Κορτέσης (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Ιωάννης Κοκμοτός (Ρεθύμνου)
4ος: Μάριος Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Αντωνία Κοκότου (Αργολίδας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου