ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Η κοπή της πίτας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με το κέφι στα ύψη
Παρουσία του αντιπροέδρου του Συνεταιρισμού Καταναλωτών (ΣΥΝ.ΚΑ.), Δημήτρη Αλεξάκη, μελών της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Χανίων, του Συνδέσμου Προπονητών, των ποδοσφαιριστών των ομάδων Ανδρών, Νεών και Παίδων, αλλά και πολλών φίλων της ομάδας, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έκοψε το βράδυ του Σαββάτου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κέντρο Premiera Live που γέμισε ασφυκτικά.

Ο Αλεξάκης, ο οποίος έκοψε την πίτα της Κυπελλούχου Χανίων ομάδας των Παίδων, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Μυλωνάκης, κόβοντας την πίτα των Νέων, τόνισε πως το δύσκολο ταξίδι στην Γ' Εθνική συνεχίζεται, με την διοίκηση να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο γενικός αρχηγός, Χρόνης Αγγελάκης, κόβοντας την πίτα των Ανδρών, εξέφρασε την βεβαιότητά του πως το 2017 θα βρει η ομάδα το δρόμο που της αξίζει.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής προβλήθηκε βίντεο διάρκειας δέκα λεπτών με τις σημαντικότερες στιγμές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ το 2016, σε όλα τα τμήματα.

Απών από την εκδήλωση ήταν ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κατσούλης, ο οποίος ήταν εισηγητής σε ένα σημαντικό σεμινάριο προπονητικής στην Κομοτηνή.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Η κοπή της πίτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου