Ξεκίνησε η προετοιμασία του Κισσαμικού

Το ρεπορτάζ της έναρξης της προετοιμασίας των παικτών του Κισσαμικού
Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε ο Κισσαμικός την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στην πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου το "παρών" έδωσαν 7 νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τους Παντελή Αντωνιάδη, Τάσο Παγώνη, Δημήτρη Ραπτάκη, Αλεξάντερ Μίλιτς, Νέστορα Γκέκα, Δημήτρη Πολυχρόνη και Όλιβερ Πέεφ.

Την προπόνηση παρακολούθησαν ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ, που θα φορέσει και την νέα σεζόν τη φανέλα του Κισσαμικού και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, που είναι κοντά στην επιστροφή του στην Χανιώτικη ομάδα.

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας μίλησε στους ποδοσφαιριστές -εκ μέρους της διοίκησης- ο πρώτος αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, τονίζοντας ότι το οικογενειακό κλίμα είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχημένης παρουσίας της ομάδας τα τελευταία χρόνια και εξέφρασε την πίστη του ότι θα συνεχιστεί αυτό.

Από την πλευρά του ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος ζήτησε όρεξη και διάθεση για δουλειά από τους ποδοσφαιριστές, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, που είναι να έχει ξανά μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της. Από σήμερα - Πέμπτη (28/07) η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου