Κισσαμικός - Απόλλων 0-0 (video)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Κισσαμικός και Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο του Μάλεμε στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Σελινιωτάκης έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 9', ενώ οι εκτελέσεις φάουλ των Αυγενικού (13') και Κουρτεσιώτη (18') δεν βρήκαν -για λίγο- στόχο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Τζιώρα (11' και 33') και Φατιόν (29').

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο και οι πιο αξιόλογες φάσεις ήταν το... παραλίγο αυτογκόλ του Κύργια στο 51' και η επέμβαση του Λαζαρίδη στο σουτ του Κονέ στο 69'.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 27η

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης 0-0
Ημερομηνία: Παρασκευή 08/04/2016
Ώρα έναρξης: 18:00
Γήπεδο: Μάλεμε Χανίων
Τηλεοπτική μετάδοση: OTE TV

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ν' Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (81' Λώττας), Ποκόνγκ (68' Βλάχος), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (80' Σαπαλίδης).

Απόλλων Σμύρνης (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Πιπίνης, Μπουντόπουλος, Κονέ (84' Κρητικός), Παρπέξ (60' Σουνάς), Φατιόν, Βάντερσον, Τζιώρας (66' Φομίν).

Διαιτητής: Χαράλαμπος Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Α' Βοηθός: Ιωάννης Κοντιζάς (Πειραιά)
Β' Βοηθός: Αντώνιος Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
4ος: Ευθαλία Μήτση (Πειραιά)
Παρατηρητής: Πέτρος Κόνιαρης (Εύβοιας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου