Κισσαμικός - Τρίκαλα 1-1 (video)

Άτυχος στάθηκε ο Κισσαμικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τα Τρίκαλα, δεχόμενος το γκολ -όπως και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου- στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Κισσαμικός κατάφερε να προηγηθεί στο 31ο λεπτό με τον Μάντζη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά πέρα από την φάση του 78' με τον Κουσκουνά, όπου επενέβη θετικά ο Λαζαρίδης, δεν δημιούργησαν κάποιον κίνδυνο στην εστία της Χανιώτικης ομάδας. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ωστόσο ο ρέφερι Σωτηριάδης έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα του Πότσι στον Βρούτσινα και ο Κουσκουνάς ισοφάρισε σε 1-1. Στην εκπνοή των καθυστερήσεων Ποσίνκοβιτς και Ενγκουέμ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι φάσεις του αγώνα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Χανιώτικης ΠΑΕ:

2' Πάσα του Σαπαλίδη σουτ του Λώττα άουτ.

5' Κεφαλιά του Σαπαλίδη μπλοκάρει ο Χιώτης.

30' Σουτ του Λώττα άουτ.

31' ΓΚΟΛ: Σουτ του Βαττή απέκρουσε ο Χιώτης και ο Μάντζης με πλασέ ανοίγει το σκορ (1-0).

64' Ο Μάντζης εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά υπό την πίεση του Κουμπαρούλη δεν μπορεί να ολοκληρώσει την προσπάθειά του με τον Χιώτη να μπλοκάρει.

75' Φάουλ του Σερτζίνιο ο Λαζαρίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

78' Πάσα του Ριζογιάννη σουτ του Κουσκουνά και σπουδαία απόκρουση του Λαζαρίδη.

92' ΓΚΟΛ: Ο Κουσκουνάς εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που καταλογίστηκε για μαρκάρισμα του Πότσι στον Βρούτσινα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

94' Σουτ του Μουμίν άουτ.

95' Ο Ποσίνκοβιτς δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά με τον Χιώτη να αποκρούει και στην συνέχεια να μπλοκάρει το σουτ του Ενγκουέμ.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Κοντιζάς (Πειραιά)-Πάγκαλος (Λασιθίου)
4ος διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 18η

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Τρίκαλα
Ημερομηνία: Κυριακή 07/02/2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Μάλεμε (Χανίων)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Λώττας (60' Μάνιας), Σαπαλίδης, Βαττής (75' Πότσι), Μάντζης (67’ Ποσίνκοβιτς).

Τρίκαλα (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης (56' Φλίγκος), Κουμπαρούλης (72' Βρούτσινα), Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς, Στεβανόβιτς, Ναβάρο (72' Σερτζίνιο), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Α' Βοηθός: Ιωάννης Κοντιζάς (Πειραιά)
Β' Βοηθός: Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου)
4ος: Κωνσταντίνος Αντωνίου (Αθηνών)
Παρατηρητής: Πέτρος Κόνιαρης (Ευβοίας)

Κίτρινες κάρτες: Ριζογιάννης (32'), Βαττής (67'), Κουσκουνάς (89'), Πότσι (91'), Λαζαρίδης (93')


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου