Κ20: ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 2-0 (video)

Πρωτάθλημα: Υποδομής Κ20
Διοργανώτρια: Super League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 15η

Αναμέτρηση: ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 2-0
Σκόρερ: Κούστα (73'), Δημητριάδης (85')
Ημερομηνία: Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 10:30
Γήπεδο: Νίκης Μεσημερίου Θεσσαλονίκης

Η Κ20 του ΠΑΟΚ, σε ένα όμορφο παιχνίδι κόντρα στον μαχητικό Πλατανιά, άργησε να φτάσει στο γκολ, "έσπασε" τα δοκάρια, αλλά εν τέλει επικράτησε με 2-0 ολοκληρώνοντας με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2015.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν κάπως νωθρό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους και έπρεπε να φτάσουμε στο 18ο λεπτό για την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Κάκκο έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, γύρισε στο πέναλτι για τον Ραγκέλοφ, ο οποίος αστόχησε από καλή θέση.

Στο 27' ο Κάκκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με το μακρινό σουτ του Δεληγιαννίδη στην επαναφορά να μπλοκάρεται εύκολα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Πλατανιάς απάντησε στο επόμενο λεπτό χάνοντας καλή ευκαιρία και στο 37' ήρθε και πάλι το δοκάρι να σώσει την Χανιώτικη ομάδα, μετά από κεφαλιά του Χατζηδίμπα. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στο 53' ο Δημητριάδης μετά από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για τρίτη φορά, με τον Χατζηδίμπα στην εξέλιξη της φάσης να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά.

Στο 73' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Χατζηδίμπας μπήκε από δεξιά, έκανε την σέντρα και ο Κούστα πετάχτηκε μπροστά από τον αμυντικό και έγραψε το 1-0.

Από εκεί και πέρα ο Πλατανιάς προσπάθησε να βγει μπροστά, ο ΠΑΟΚ έκλεισε τους χώρους και στο 85' με εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη κλείδωσε την νίκη (2-0). Στο 93' μάλιστα ο Δεληγιαννίδης θα μπορούσε να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου