Μπερνεάνου: "Θέλουμε την πρώτη μας νίκη"

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Επισκοπής, Γιώργος Μπερνεάνου, είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τον Κυριακάτικο αγώνα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας απέναντι στην Γλυφάδα και παράλληλα να δώσει το στίγμα της φιλοσοφίας με την οποία δουλεύεται στην Επισκοπή η θέση του τερματοφύλακα...

«Για μας είναι πολύ σημαντικός αγώνας όπως και κάθε άλλος που δίνουμε στην κατηγορία. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ γι’ αυτό και το υπολογίζουμε καθώς θέλουμε την πρώτη μας νίκη. Η Γλυφάδα είναι μια δυνατή ομάδα αλλά μετά από δύο εβδομάδες, ως οδηγό, έχουμε τα προηγούμενα παιγνίδια. 

Αυτό που χρειάζεται να επιδείξουμε είναι αποφασιστικότητα και ταυτόχρονα ηρεμία για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Οι προπονήσεις εξελίχθηκαν κανονικά και γι’ αυτό άλλωστε διατηρούμε την αισιοδοξία μας ότι, όλα θα πάνε κατ’ ευχή.»

Ο Γιώργος Μπερνεάνου, που έχει αναλάβει εδώ και δέκα μήνες την προπόνηση των τερματοφυλάκων, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα:

«Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω και στα τρία παιδιά (Γεωργίου, Κελαϊδής, Χνάρης). Σημαντικό είναι όμως ότι κι ο καινούργιος προπονητής δίνει μεγάλη έμφαση στον ηγετικό ρόλο που πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας καθώς και στην καθοδήγηση και την ηρεμία που θα δίνει στο παιγνίδι. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα πάνω σ’ αυτά τα δεδομένα και θεωρώ ότι γίνεται μια εξαιρετική δουλειά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου