Ψαρουδάκης: "Ένα από τα πιο όμορφα τουρνουά"

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάταλα, "ταξίδεψε" φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley, με την αναβάθμιση του ιστορικού τουρνουά, με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ, Κώστα Ψαρουδάκη, να δίνει το "παρών" στους αγώνες και το Σάββατο και την Κυριακή. Ο Ψαρουδάκης ανέφερε σχετικά:

«Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα τουρνουά που έχουν γίνει. Οι αγώνες ήταν ποιοτικοί και προσέφεραν πολύ καλό θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Ματάλων. Οι άνθρωποι εδώ έχουν δείξει την φιλοξενία τους, σε μια γιορτή που γίνεται εδώ και 10 χρόνια.

Η επιτυχία ης ΕΟΠΕ είναι να γίνονται τουρνουά σε όλη την Ελλάδα από την Κρήτη ως την Φλώρινα. Είναι κέρδος η αποκέντρωση του αθλήματος. Είμαστε ικανοποιημένοι που οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν αποκομίσει θετικές εντυπώσεις από το τουρνουά.

Εύχομαι και του χρόνου, εφόσον η ΕΟΠΕ και οι άνθρωποι εδώ το επιθυμούν να επαναληφθεί η διοργάνωση του τουρνουά Masters των Ματάλων.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που συνεισέφεραν στην υλοποίηση αυτού του τουρνουά, στον Δήμο Φαιστού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων-Ματάλων, τους κ.κ. Νεκτάριο Τσιτερή, Μιχάλη Σπινθάκη και Βασίλη Κοκοτσάκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου