Πλατανιάς: Διάθεση διαρκείας προς όλους από την Τρίτη

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε, σήμερα - Παρασκευή, το μεσημέρι, η διαδικασία ανανέωσης των καρτών διαρκείας από τους παλαιούς κατόχους και πλέον ξεκινά, την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015, η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας προς όλους ανεξαιρέτως τους φιλάθλους. 

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι, για τη διευκόλυνση των φιλάθλων, θα είναι δυνατή η πληρωμή των καρτών διαρκείας και με την χρήση πιστωτικής κάρτας, τόσο από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά, όσο και από το Official Store των Χανίων. 

Για όσους δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δίνει την δυνατότητα προκαταβολής 50% του ποσού με την εγγραφή για κάρτα διαρκείας και αποπληρωμής με την παραλαβή της κάρτας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους 15 αγώνες πρωταθλήματος Super League 2015-2016. 

Ωστόσο, σε όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας παρέχεται και φέτος 50% έκπτωση στα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδας, στην ίδια Θύρα όπου θα αποκτήσουν κάρτα διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου