Επισκοπή - Ερμιονίδα 4-1

Το 4-1 της Επισκοπής επί της Ερμιονίδας "βάζει" από κάτω βαθμολογικά τον Φωστήρα, τον οποίο η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει αυτή την Τετάρτη (25/2, 15:00) στο γήπεδο του Ταύρου στην εμβόλιμη 19η αγωνιστική. Σημειολογικά, το 4-1, είναι η μεγαλύτερη νίκη της Επισκοπής σε επίπεδο Football League μετά το περσινό 5-1 επί της Γλυφάδας.

Στο 14' ο Σπύρος Λάμπρου με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού.

Στο 26' ο Σπύρος Λάμπρου βγήκε τετ-α-τετ με τον Πονηρό, τον τρίπλαρε και ο Κολόκας που ερχόταν από πίσω, τον ανέτρεψε. Ο Ευαγγέλου υπέδειξε την "άσπρη βούλα" κι απέβαλλε τον Κολόκα. Ο Στέλιος Δελήμπασης που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν ψύχραιμος στέλνοντας από τη μία τον Πονηρό κι από την άλλο την μπάλα.

Στο 61' ο Βλαχόπουλος ανατράπηκε από τον Μποτωνάκη και ο Ευαγγέλου υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Παβίσεβιτς κι ευστόχησε.

Στο 77' ο Μανουσάκης τρίπλαρε τον Παπανικολάου και πάσαρε στο ύψος του πέναλτι στον επερχόμενο Πετράκο, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 79' ο Βασίλης Πάλλας βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή και με καλοζυγισμένο σουτ νίκησε τον Πονηρό.

Πρωτάθλημα: Football League
Σεζόν: 2014-2015
Αγωνιστική: 18η
Όμιλος: 1ος (νότιος)

Αναμέτρηση: Επισκοπή - Ερμιονίδα 4-1
Ημερομηνία: Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015
Ώρα έναρξης: 15:30
Γήπεδο: Δημοτικό Γάλλου

Επισκοπή (Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Μανουσάκης (83' Αργυρίου), Δουμάνης (60' Πετράκος), Βιτώρος.

Ερμιονίδα (Σεροπιάν): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Ταπέ, Δωματάς, Τούτοριτς, Σβόγιτς, Σαντιάγκο (55' Ιασωνίδης), Βλαχόπουλος, Σαμαράς (34' Παπανικολάου), Παβίσεβιτς.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Α' Βοηθός: Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Κοτζαμανανίδης (Πειραιά)

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Μποτωνάκης, Μανουσάκης, Λάμπρου (Επισκοπή) / Τούτοριτς (Ερμιονίδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου