Πλατανιάς - ΟΦΗ: MVP ο Τέτε

«Προειδοποίησε» στο 48' όταν το σουτ που έκανε βρήκε στο δοκάρι και στο 84' κατάφερε να πετύχει το «χρυσό» γκολ της εντός έδρας αναμέτρησης του Πλατανιά με τον Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Παράλληλα, κέρδισε πολλές «μάχες» στην μεσαία γραμμή, ενώ συνέβαλε και στην δημιουργία του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης (ΕΛΕΠΑΠ - MVP) από τους αθλητικούς συντάκτες που παραβρέθηκαν στα Περιβόλια. 

Ο Αζίζ Αμπντούλ Τέτε -περί αυτού ο λόγος- παρέλαβε το βραβείο ΕΛΕΠΑΠ - MVP από τον μικρό Νεκτάριο, που παρακολουθεί προγράμματα του Παραρτήματος Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ. 

Με την σειρά του, ο Γκανέζος μέσος του Πλατανιά Χανίων, ο οποίος αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού σήμερα, προσέφερε στον μικρό -ο οποίος συνοδευόταν από τους γονείς του- μία ερυθρόλευκη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας. 

Αμέσως μετά, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Τέτε ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι η αποψινή νίκη είναι πολύ σημαντική για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου