Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής

Η 16η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League άνοιξε την αυλαία της το Σάββατο, όταν ο Πανθρακικός με την Βέροια παρέμειναν ισόπαλοι στο 1-1, ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι της Κρήτης επί του ΟΦΗ, ενώ ο Ολυμπιακός «πέρασε» με το επιβλητικό 5-0 από την έδρα της ΑΕΛ Καλλονής στον Ταρλά της Μυτιλήνης, στην τελευταία εμφάνιση του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα κρέμασε τα παπούτσια του, μέσα σε αποθέωση, μετά από μεγάλη καριέρα στα γήπεδα.

Στους αγώνες της Κυριακής, Πανιώνιος και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της πρωτεύουσας της Αρκαδίας επικράτησε με 2-1 επί της Ξάνθης και ο Εργοτέλης πέτυχε πολύτιμη νίκη - τρίποντο στον αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0.

Τους αγώνες της Κυριακής «έκλεισε» η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, ένας αμφίρροπος αγώνας με πολλές φάσεις που ολοκληρώθηκε με την επικράτηση του ΠΑΟΚ με σκορ 2-1, με τη νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» να σηματοδοτεί και την επάνοδό του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η 16η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώνεται την Δευτέρα 22/12/2014 με τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 19:30.

Με την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνονται και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για το 2014 και η αγωνιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει και πάλι στις 3 Ιανουαρίου 2015, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από τα επτά ματς της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που διεξήχθησαν το Σάββατοκύριακο, όπου σημειώθηκαν 19 τέρματα...

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 1-2
Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 2-1
Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-2
Καλλονή - Ολυμπιακός 0-5
Πλατανιάς - ΟΦΗ 1-0
Πανθρακικός - Βέροια 1-1








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου