Κ20: Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-1

Οι Νέοι του Λεβαδειακού επικράτησαν με σκορ 2-1 της ομάδας Κ20 του Πλατανιά, στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Κ20 της Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 5', όταν το σουτ του Αγγελάτου απέκρουσε ο Ευθυμάκης.

Στο 13' ο Αποστολόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Ευθυμάκη, πήγε να περάσει τη μπάλα πάνω από το σώμα του, αλλά εκείνος απέκρουσε.

1-0 Στο 16' ο Αγγελάτος με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από μπαλιά του Αποστολόπουλου άνοιξε το σκορ.

2-0 Στο 26' ο Σένκα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Καψάσκης με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.

Στο 31' ο Τόπι βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ευθυμάκη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε δε δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.

Στο 34' έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενουμένων ο Αποστολόπουλος έκανε το σουτ, αλλά ο Ευθυμάκης μπλόκαρε.

Στο 37' ο Αγγελάτος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 59' ο Αγγελάτος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τόπι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι νεαροί παίκτες του Λεβαδειακού μέσα σε τρία λεπτά έφτασαν τρεις φορές κοντά στην επίτευξη τρίτου τέρματος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς στο 64' και στο 65' ο Ευθυμάκης νίκησε στα τετ α τετ τον Τόπι και τον Καψάσκη αντίστοιχα και στο 66' στο σουτ του Καψάσκη η μπάλα έφυγε άουτ.

2-1 Αντί αυτού, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πέτυχαν το γκολ με τον Πεταυράκη να μειώνει στο 69' σε 2-1.

Στο 76' ο Καψάσκης έκανε το σουτ, αλλά ο Ευθυμάκης μπλόκαρε.

Στο 81' ο Καραγκιόζης απέκρουσε σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Παπαδάκη, στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία της αναμέτρησης.

Για τους Νέους Κ20 του Λεβαδειακού αγωνίστηκαν οι: Καραγκιόζης, Αθανασιάδης, Δάβρης, Μακρής, Αντωνιάδης, Χρυσικός, Σένκα (77' Χατζηλάμπρος), Αποστολόπουλος, Καψάσκης, Αγγελάτος (80' Hasaj), Τόπι (86' Μπελίτσος).

Για τους Νέους Κ20 του Πλατανιά έπαιξαν οι: Ευθυμάκης, Κοκονάκης, Στεφανίδης, Βολονάκης, Νικηφόρος, Κοκκινάκης, Κοντορινάκης (72' Κελάκης), Κελέση (38' Γιουρουκάκης), Γαλανίδης, Παπαδάκης, Πεταυράκης (86' Δημητρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου