Κ19 Επισκοπή - Κ17 Πλατανιάς 4-1 (φιλικό)

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε η Επισκοπή (Κ19) που επικράτησε με 4-1 του Πλατανιά Κ17. Ο αγώνας που έγινε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», είχε φιλικό χαρακτήρα, ωστόσο το ματς, θα μπορούσε να πει κανείς ότι, αποτελεί μια μικρή ρεβάνς μετά το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στα Χανιά η Ρεθυμνιώτικη πριν από έναν μήνα.

Οι σχέσεις των δύο συλλόγων συνεχίζουν να είναι εξαιρετικές και ελέω της κωλυσιεργίας των πρωταθλημάτων των Νέων (της Super League βρίσκεται στην 3η αγωνιστική -αλλά ο Πλατανιάς θα παίξει άλλη ημερομηνία με την Καλλονή- κι αυτό της Football League θα ξεκινήσει στις 2/11), διοργανώθηκε το φιλικό που είχε αρκετά τέρματα και πολύ καλό ρυθμό.

Για άλλη μία φορά, το τεχνικό δίδυμο (Μπουλιός - Παπαδάκης), χρησιμοποίησε όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεσή του όπου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Το ίδιο έγινε κι από την πλευρά του Πλατανιά.

Στο 26' ο Λαδιανός Ν.Α. με πλασέ μέσα από την περιοχή ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ενώ τον μιμήθηκε ο Κριτσωτάκης στο 29' με άψογο πλασέ. Δεν πέρασαν 9 λεπτά και ο ίδιος παίκτης ξανασκόραρε μέσα από την περιοχή.

Ο Πλατανιάς ισορρόπησε στο β' ημίχρονο και μείωσε σε 3-1 στο 65' με ωραίο σουτ από μακριά του Ρουσσάκη όμως και πάλι οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Βαριαμάι με νέο πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μπουλιός - Παπαδάκης): Κιμιωνής (70’ Χριστοδουλάκης), Παπαδάκης (70’ Χριστοφοράκης), Μαγαράκης (70’ Γιακουμάκης), Λογιάκης (70’ Λαγκουβάρδος), Μαρής (70’ Κιμιωνής), Κριτσωτάκης (70’ Ζούκα), Μανωλακάκης (55’ Νεμπιάι), Ανυφαντάκης (70’ Λέκα), Βλαβιανός (70’ Βαριαμάι), Ζότο (55’ Λαδιανός Χ.Α.), Λαδιανός Ν. Α. (70’ Γαβαλάς).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Κατσούλης): Καλοριζικάκης, Μαραγκουδάκης, Παναγιωτίδης, Καβράκης, Βίλα, Μπούχλης, Κωνσταντινίδης, Γιαννακίδης, Βαρουξάκης, Παπανικολάου, Χρυσός.

Στο β' ημίχρονο, έπαιξαν και οι: Κοκάκης, Αμαραντίδης, Γ, Αμαραντίδης Α, Αικατερίνης, Καρατζάκης, Κλειδής, Ρουσσάκης, Πλατινάκης, Τσέλα, Σκουλουδάκης, Κορωνάκης, Λέκκας, Γκουντής, Κουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου