ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός 0-0 (φιλικό)

Χωρίς νικητή τελείωσε η φιλική αναμέτρηση του ΑΟ Χανιά με τον Κισσαμικό. Στο 33ο λεπτό ο Εσσόνο έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά για τον Οικονομόπουλο, ο οποίος αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 39' κόρνερ του Μαρτσάκη από δεξιά ο Γουέλκαμ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι το σουτ όμως πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Λαζαρίδη.

Στο 52’ πάλι σέντρα του Μαρτσάκη ο υπό δοκιμή Γκιόκας έκανε την κεφαλιά όμως ο Λαζαρίδης πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση. Στο 55΄ ήταν η σειρά του Κισσαμικού να απειλήσει με τον Λώττα από αριστερά να κάνει την σέντρα, κεφαλιά Στεφανίδη μπλόκαρε ο Μαρκαντωνάκης.

Στο 69’ ο Πασιαλής σούταρε άουτ, ενώ στο 80’ ο Γκιόκας σούταρε ο Λαζαρίδης μπλόκαρε εύκολα. Στο 86’ ο Μποτωνάκης σούταρε χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΑΟ Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Μαρκαντωνάκης, Ταταράκης (53’ Μάνικος), Εσσόνο, Ανδρέου (46’ Πάτας), Παπατζίκος, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης (82’ Ταμπάκης), Οικονομόπουλος, Γουέλκαμ (60’ Ευαγγέλου) Νύκταρης (46’ Γκιόκας) Σούκιας (51’ Γανωτής).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Καρβουνιάρης, Κωσταντόπουλος, Κομπογεννητάκης Λ. (Ενγκαμγκα) Βιδάλης (81’ Κουλακάρης) Κιπτίου, Μποτωνάκης, Βλάχος (59’Πασιαλής),Σελινωτάκης, Λώττας (75’ Σουμπασάκης), Στεφανίδης (75’ Καλέρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου